top of page
Jonne Ruoppa.jpg

JONNE RUOPPA

Päävalmentaja

Alppikoulu 4 sininen vastuuvalmentaja

Pyrin opettamaan nuorille kokonaisvaltaisen harjoittelun ja urheilijan elämäntavan avaintekijöitä. Menestyjät uskovat itseensä, haluavat haastaa omaa osaamistaan, sekä ovat valmiita tekemään kovan määrän työtä kehittyäkseen rinteessä ja sen ulkopuolella.

OTA YHTEYTTÄ

YHTEISTYÖSSÄ

Maria Helle.jpg

MARIA HELLE

Alppikoulut 4 keltainen & 3

Ryhmävastaava & valmentaja

Valmennuksellani pyrin innostamaan suksilla laskemiseen ja ruokkimaan motivaatiota monipuolisen harjoittelun kautta. Lisäksi monipuolisuus tuo erilaisia ärsykkeitä uuden oppimista mahdollistamaan. Opetan valmennettaville myös omatoimisuutta sekä ymmärtämään miksi mitäkin harjoitellaan.

JADE LINNATSALO.jpg

JADE LINNATSALO

Alppikoulu 2

Vastuuvalmentaja

Treeneissä pyrin pitämään fiiliksen korkealla ja luoda motivaatiota treenaamiseen, sekä itsensä kehittämiseen. Kisaamisesta haluan luoda positiivisia kokemuksia ja opettaa, että jokainen tekee parhaansa ja niin hyvin kuin sinä päivänä pystyy. Teen kaikkeni auttaakseni kaikkia saavuttamaan omat tavoitteensa ja juhlia niitä pieniäkin onnistumisia. Ja tottakai hyvä ryhmähenki on kaiken A ja O.

Risto Raveala.jpg

RISTO RAVEALA

Alppikoulu 1

Vastuuvalmentaja

Valmennuksessani opitaan hauskanpidon kautta pitämään alppihiihdosta, sekä lajin perusasiat. Tärkeintä minulle hauskanpidon lisäksi on, että ryhmässä on turvallista oppia ja kaatumisten jälkeen noustaan pystyyn.

Jessica Pääkkönen.jpg

JESSICA PÄÄKKÖNEN

Valmentaja

Taitojen kehittymisen lisäksi toivoisin laskijoiden oppivan kilpaurheilun henkisiä puolia, kuten käsittelemään pettymystä kisasuoritukseen. Haluan luoda ryhmään tiivistä ja hyvää ryhmähenkeä!

Saga Sormunen.jpg

SAGA SORMUNEN

Valmentaja

Pyrin luomaan treeneihin innostuneen ilmapiirin, jossa on turvallista opetella uusia taitoja ja kasvaa niin urheilijana kuin ihmisenä. Minulle on tärkeää, että jokainen nuori löytää ilon alppihiihtoa kohtaan ja vuosien myötä mäessä olemisesta tulee elämäntapa.

HSC-pipo_edited.jpg

KASPER MALM

Alppikoulu 5

Vastuuvalmentaja

HSC:n valmentajana kaudesta 23-24.

HSC-pipo_edited.jpg

MASTERS-RYHMIEN VALMENTAJAT

HSC-Masters: Marcus Lundén, Kimmo Liljander, Sami Uotila
KTM-Masters: itseohjautuva harjoittelu ryhmän vetäjien johdolla
Torstai-Extra: Sami Uotila
FIS-Masters: Kimmo Liljander
Maanantai-Masters M3: Leena Liljander
Maanantai-Masters M2: Harri Pöytäkivi
Maanantai-Masters M1: Jouni Liljander

Otso Haikonen.jpg

OTSO HAIKONEN

Alppikoulu 3 sininen

Valmentaja

Tavoitteenani on auttaa junioreita kehittymään itsenäisiksi urheilijoiksi ja antaa heille kaikki työkalut omien tavoitteidensa saavuttamiseksi. Kaudella 23-24 laitetaan sukset alamäkeen ja suupielet ylöspäin.

Akseli Pajala.jpg

AKSELI PAJALA

Alppikoulu 3 keltainen

Valmentaja

Mielestäni tärkeintä urheilussa ja muutenkin elämässä on tasainen kehitys. Pienin askelein alkutasosta riippumatta. Tykkään pitää harjoituksissa rennon ilmapiirin ja pienellä terveellä kilpailulla tuoda urheilijoista parhaat puolet irti.

Hannamarja Kurkela.jpg

HANNAMARJA KURKELA

Alppikoulu 2

Valmentaja

Pyrin valmentamaan nuoria ilon ja hauskanpidon kautta. Kannustan nuoria hyvien, kuin huonojenkin suoritusten jälkeen. Luon nuorille hyvää itsetuntoa ja ennenkaikkea intoa lajia kohtaan.

Antti Lehtinen.jpg

ANTTI LEHTINEN

Alppikoulu 4

Valmentaja

Haluan valmentajana ruokkia mahdollisimman paljon onnistumisen tunteita ja auttaa kääntämään epäonnistumiset voitoksi. Hyvä ryhmähenki on myös avainasemassa treeneissä ja kisoissa. Pyrin kehittämään vahvan perustan mikä takaa hyvän kehityksen.

Mikko Lemponen.jpg

MIKKO LEMPONEN

Alppikoulu 4 keltainen

Valmentaja

Haluan auttaa nuoria saavuttamaan omat tavoitteensa. Omien tavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan sinnikkyyttä ja kovaa työtä. haluan auttaa nuoria löytämään vahvan työmoraalin ja halun tehdä työtä itseään varten. Tämä tulee auttamaan nuoria sekä rinteessä, että rinteen ulkopuolella olevien tavoitteiden saavuttamisessa.

HSC-pipo_edited.jpg

EELIS TOIVANEN

Alppikoulu 1

Valmentaja

HSC:n valmentajana kaudesta 23-24.

Eetu Malm.jpg

EETU MALM

Valmentaja

Opetan laskijoita laskemaan kantilta kantille, ja pyrin välittämään heille tämän upean lajin hienouksia. Parasta valmentajana olemisessa on se kun näkee kehitystä tapahtuvan ja junnujen motivoituvan siitä.

masters2.png

MASTERS-RYHMIEN VALMENTAJAT

M3 - Leena Liljander

M2 - Harri Pöytäkivi

M1 - Jouni Liljander

MX - Kimmo Liljander

KTM-P - Tapio Turkama

KTM-V - useita valmentajia

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page