ANNA LAPSEN NAUTTIA TALVESTA - JA NAUTI ITSEKIN

Helsinki Ski Club tarjoaa harjoitusryhmiä aina 5-vuotiaasta senioriharrastajiin.

Lapset ja nuoret

Helsinki Ski Clubissa aloittavien 5-9-vuotiaiden harjoitusryhmä on Alppikoulu 1. Ryhmässä aloittavien tulee osata laskea itsenäisesti keskivaikeita rinteitä (esim. Vihdin "Kakkonen" eli päärinne) ja nousta ylös ankkurihissillä yksin tai kaverin vieressä. Ryhmä on sujuva jatke jos edellisellä kaudella on osallistunut Vihti Skin Ratalaskukouluun tai Ratakerhoon, mutta ryhmään voi tulla myös perheen kanssa lasketellessa tai hiihtokoulussa perustaidot oppittua. Voit lukea lisää Ratakoulusta ja Ratakerhosta Vihti Skin sivuilta.

10-15-vuotiaiden harrastajaryhmä HSC:ssä on Alppikoulu 5. Tähän ryhmään liittyvien odotetaan suoriutuvan laskemisesta kaikentasoisissa rinteissä ja osaavan vähintään leikkaavan käännöksen perusteet. Ryhmän toiminna pääpaino on pujotteluharjoittelussa kotirinteessä Vihti Skissä.

Helsinki Ski Clubin laskijanpolku

Aikuiset

Aikuisharrastajille, eli Mastereille, HSC tarjoaa harjoitusryhmiä aina perus rinnelaskemisesta ratalaskuun ja Masters-kilpailuihin tähtäävään harjoitteluun. Tällä hetkellä tilaa on maanantaisin harjoittelevissa M-ryhmissä, joiden eri tasoista löytyy jokaiselle harrastajalle sopivan haastava ryhmä.

Harri koordinoi M-ryhmien uusia jäseniä, ja ohjaa sinut sopivaan ryhmään: harri.poytakivi@kolumbus.fi / 041 4313 990

Täytä alla oleva lomake, jos lapsesi on tai sinä olet kiinnostunut HSC:n harjoitusryhmistä. Olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä:

5-11-vuotiaat

Maria Helle

maria_helle@hotmail.com

12-17-vuotiaat

Päävalmentaja Jonne Ruoppa

jonne.ruoppa@gmail.com

Masterit

Harri Pyötäkivi (M-ryhmät)

harri.poytakivi@kolumbus.fi

Tapio Turkama (KTM-ryhmät, tällä hetkellä täynnä)

tapio.turkama@pp.inet.fi