YHTEISTYÖSSÄ

ryhmakuva_syksy2019.JPG

HARJOITUSRYHMÄT 2022-2023

Laskijanpolku 22-23_edited_edited.jpg
ratakerho kuvake.jpg

RATAKERHO

Vihti Ski Center

Vihdin hiihdonopettajat

3-4 vuotiaille. Yhdessä tutun aikuisen kanssa hiomme alkeista lähtien laskemisen perustaitoja. Kerran viikossa To klo 18-19. Sis. ilmainen kausikortti ja välineet. Vihti Ski Center on tämän palvelun tuottaja:  LUE LISÄÄ

ratakoulu kuvake.jpg

RATALASKUKOULU

Vihti Ski Center

Vihdin hiihdonopettajat

5-12 vuotiaille. Kolme tasoryhmää.

Harjoituspäivä ti tai ke klo 18-20.

Vaatimustaso: itsenäinen ankkurihissin käyttö. Ratakoulussa opit laskemisen perustaidot-/tiedot. Vihti Ski Center on tämän palvelun tuottaja: LUE LISÄÄ

 

AK1 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 1

Uusien ryhmä U6-U10

Risto Raveala

Entry-tason ryhmä, jonka keskeisenä periaatteena lumella hauskan pitäminen ja laskemisen perustaitojen oppiminen. Lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja ystävystyvät harjoituskavereiden kanssa. Kilpailemista voidaan harjoitella seuran omissa kilpailuissa.

LUE LISÄÄ!

AK2 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 2

U8-U12 jatkoryhmä

Jessica Pääkkönen, Akseli Pajala

Jatkoryhmä, jolloin perustaitoja opetellaan aiempaa monipuolisemmissa olosuhteissa. Harjoituksissa on hauskaa ja harjoitusryhmästä muotoutuu mukava kaveriryhmä, jossa viihdytään ja opitaan uusia taitoja yhdessä. Kilpailemista harjoitellaan oman seuran ja Etelän alueen kilpailuissa.

LUE LISÄÄ!

AK3 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 3

U8-U12 kilparyhmät

AK3 sininen: Maria Helle

AK3 keltainen: Saga Sormunen

Toiminta rakentuu ympärivuotisen harjoittelun ympärille. Itseohjautuvuus ja vastuunottaminen ovat keskeinen osa harjoittelua, koska tavoitteena on oppia ymmärtämään miten ja miksi harjoitellaan. Harjoitteleminen on hauskaa tiiviissä kaveripiirissä. Aktiivinen osallistuminen ES-Cupiin ja valtakunnallisiin loppukilpailuihin.

LUE LISÄÄ!

AK4 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 4

U14-U16 kilparyhmät

AK4 sininen: Jonne Ruoppa, Eetu Malm

AK4 keltainen: Jonne Ruoppa, Otso Haikonen

Tarjoaa ympärivuotisen valmennuksen kansallista kilpailukiertuetta kiertäville nuorille urheilijoille. Ryhmän toiminnan perusperiaatteena on ammattimaisen harjoittelun perusteiden omaksuminen, jolloin urheilija osaa itse ottaa vastuuta harjoittelustaan. Motivaatioilmasto kannustaa oppimaan, jonka lisäksi harjoituskavereista saa mukavaa seuraa. Pääpaino kilpailemisessa on kansallisen tason Cupissa.

LUE LISÄÄ!

ALPPIKOULU 5

Harrastajaryhmä U12-U16

Heini Maunuksela

Harrastajaryhmä harjoittelee talvella kotirinteessä kahdesti viikossa. Kiinnostuksen mukaan voidaan järjestää myös joitain leirejä, ja laskijoilla on halutessaan mahdollisuus myös kokeilla kilpailemista.

LUE LISÄÄ!

ALPPIKOULU 6

Aktiivisten harjoittelijoiden ryhmä U16-U21

Toiminta rakentuu tavoitteellisen harjoittelun ympärille, mutta on sisällöltään AK4 ryhmää kevyempi. Ryhmä sopii junioriryhmät jo läpikäyneille nuorille, jotka haluavat jatkaa aktiivista harjoittelua ja mahdollisesti myös kilpailla esim. KIA, ES-cup tai Masters-kilpailuissa.

LUE LISÄÄ!

MASTERS-

RYHMÄT

Aikuiset

 

MAANANTAI-MASTERIT,

tasoryhmät M1-M3:

Jouni Liljander & Leena Liljander

MASTERS-FIS harraste- ja kilparyhmä:

Kimmo Liljander

KTM-P harrasteryhmä:

Tapio Turkama, Tuomas Turkama

KTM-VISSI harraste- ja kilparyhmä

masters2.png
hsc logo social share.png
AK5 kuvake.jpg
 
ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄN 22-23

Täyttämällä tämän lomakkeen ilmoittaudut sitovasti HSC:n junioriryhmiin kaudelle 2022-2023. Jos olet uusi seuratoiminnasta kiinnostunut, ja haluat lisätietoa ennen sitoutumista, käytäthän tämän lomakkeen sijaan yhteydenottolomaketta.

arrow&v

Kiitos ilmoittautumisesta!

http://www.lomarengas.fi/akkilahdot
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon