Takki3.jpg

YHTEISTYÖSSÄ

HARJOITUSRYHMÄT

ratakerho kuvake.jpg

RATAKERHO

Vihti Ski Center

Vihdin hiihdonopettajat

3-4 vuotiaille. Yhdessä tutun aikuisen kanssa hiomme alkeista lähtien laskemisen perustaitoja. Kerran viikossa To klo 18-19. Sis. ilmainen kausikortti ja välineet. Vihti Ski Center on tämän palvelun tuottaja LUE LISÄÄ

ratakoulu kuvake.jpg

RATALASKUKOULU

Vihti Ski Center

Vihdin hiihdonopettajat

5-12 vuotiaille. Kolme tasoryhmää.

Harjoituspäivä ti tai ke klo 18-20.

Vaatimustaso: itsenäinen ankkurihissin käyttö. Ratakoulussa opit laskemisen perustaidot-/tiedot. Vihti Ski Center on tämän palvelun tuottaja LUE LISÄÄ

 

AK1 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 1

Uusien ryhmä U6-U10

Risto Raveala

Entry-tason ryhmä, jonka keskeisenä periaatteena lumella hauskan pitäminen ja laskemisen perustaitojen oppiminen. Lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja ystävystyvät harjoituskavereiden kanssa. Kilpailemista voidaan harjoitella seuran omissa kilpailuissa.

LUE LISÄÄ!

AK2 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 2

U8-U12 jatkoryhmä

Saga Sormunen

Jatkoryhmä, jolloin perustaitoja opetellaan aiempaa monipuolisemmissa olosuhteissa. Harjoituksissa on hauskaa ja harjoitusryhmästä muotoutuu mukava kaveriryhmä, jossa viihdytään ja opitaan uusia taitoja yhdessä. Kilpailemista harjoitellaan oman seuran ja Etelän alueen kilpailuissa.

LUE LISÄÄ!

AK3 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 3

U10-U12 kilparyhmä

Maria Helle

Toiminta rakentuu ympärivuotisen harjoittelun ympärille. Itseohjautuvuus ja vastuunottaminen ovat keskeinen osa harjoittelua, koska tavoitteena on oppia ymmärtämään miten ja miksi harjoitellaan. Harjoitteleminen on hauskaa tiiviissä kaveripiirissä. Aktiivinen osallistuminen ES-Cupiin ja valtakunnallisiin loppukilpailuihin.

LUE LISÄÄ!

AK4 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 4

U14-U16 kilparyhmä

Jukka Leino, Eetu Malm

Tarjoaa ympärivuotisen valmennuksen kansallista kilpailukiertuetta kiertäville nuorille urheilijoille. Ryhmän toiminnan perusperiaatteena on ammattimaisen harjoittelun perusteiden omaksuminen, jolloin urheilija osaa itse ottaa vastuuta harjoittelustaan. Motivaatioilmasto kannustaa oppimaan, jonka lisäksi harjoituskavereista saa mukavaa seuraa. Pääpaino kilpailemisessa on kansallisen tason Cupissa.

LUE LISÄÄ!

AK5 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 5

Harrastajien ja kevyemmin kilpailevien ryhmä 11-17 vuotiaille

Otso Haikonen, Petteri Luukkonen

Toiminta rakentuu tavoitteellisen harjoittelun ympärille, mutta on sisällöltään AK4 ryhmää kevyempi vaihtoehto. Kilpailemisen painopiste on ES-Cupissa ja mahdollisesti valikoiduissa kansallisen tason Cup-osakilpailuissa.

LUE LISÄÄ!

masters2.png

MASTERS-

RYHMÄT

Aikuiset

KTM-VISSI harraste- ja kilparyhmä: Mikko Avela

KTM-P harrasteryhmä:

Tapio Turkama

MASTERS-FIS harraste- ja kilparyhmä:

Kimmo Liljander

MAANANTAI-MASTERIT,

tasoryhmät M1-M3:

Jouni Liljander, Harri Pöytäkivi & Leena Liljander

ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄN
arrow&v

Kiitos ilmoittautumisesta!

 
HIQ rullaan.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon