YHTEISTYÖSSÄ

HARJOITUSRYHMÄT 2021-2022

ryhmakaavio21-22.png
ratakerho kuvake.jpg

RATAKERHO

Vihti Ski Center

Vihdin hiihdonopettajat

3-4 vuotiaille. Yhdessä tutun aikuisen kanssa hiomme alkeista lähtien laskemisen perustaitoja. Kerran viikossa To klo 18-19. Sis. ilmainen kausikortti ja välineet. Vihti Ski Center on tämän palvelun tuottaja:  LUE LISÄÄ

ratakoulu kuvake.jpg

RATALASKUKOULU

Vihti Ski Center

Vihdin hiihdonopettajat

5-12 vuotiaille. Kolme tasoryhmää.

Harjoituspäivä ti tai ke klo 18-20.

Vaatimustaso: itsenäinen ankkurihissin käyttö. Ratakoulussa opit laskemisen perustaidot-/tiedot. Vihti Ski Center on tämän palvelun tuottaja: LUE LISÄÄ

 

AK1 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 1

Uusien ryhmä U6-U10

Jessica Pääkkönen, Liisa Piirainen

Entry-tason ryhmä, jonka keskeisenä periaatteena lumella hauskan pitäminen ja laskemisen perustaitojen oppiminen. Lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja ystävystyvät harjoituskavereiden kanssa. Kilpailemista voidaan harjoitella seuran omissa kilpailuissa.

LUE LISÄÄ!

AK2 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 2

U8-U12 jatkoryhmä

Risto Raveala, Henri Saksman

Jatkoryhmä, jolloin perustaitoja opetellaan aiempaa monipuolisemmissa olosuhteissa. Harjoituksissa on hauskaa ja harjoitusryhmästä muotoutuu mukava kaveriryhmä, jossa viihdytään ja opitaan uusia taitoja yhdessä. Kilpailemista harjoitellaan oman seuran ja Etelän alueen kilpailuissa.

LUE LISÄÄ!

AK3 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 3

U8-U12 kilparyhmät

AK3 sininen: Maria Helle, Otso Haikonen

AK3 keltainen: Saga Sormunen, Otso Haikonen

Toiminta rakentuu ympärivuotisen harjoittelun ympärille. Itseohjautuvuus ja vastuunottaminen ovat keskeinen osa harjoittelua, koska tavoitteena on oppia ymmärtämään miten ja miksi harjoitellaan. Harjoitteleminen on hauskaa tiiviissä kaveripiirissä. Aktiivinen osallistuminen ES-Cupiin ja valtakunnallisiin loppukilpailuihin.

LUE LISÄÄ!

AK4 kuvake.jpg

ALPPIKOULU 4

U14-U16 kilparyhmä

Jonne Ruoppa, Eetu Malm

Tarjoaa ympärivuotisen valmennuksen kansallista kilpailukiertuetta kiertäville nuorille urheilijoille. Ryhmän toiminnan perusperiaatteena on ammattimaisen harjoittelun perusteiden omaksuminen, jolloin urheilija osaa itse ottaa vastuuta harjoittelustaan. Motivaatioilmasto kannustaa oppimaan, jonka lisäksi harjoituskavereista saa mukavaa seuraa. Pääpaino kilpailemisessa on kansallisen tason Cupissa.

LUE LISÄÄ!

ALPPIKOULU 5

Harrastajaryhmä U12-U16

Nicolette Franzen

Harrastajaryhmä harjoittelee talvella kotirinteessä kahdesti viikossa. Kiinnostuksen mukaan voidaan järjestää myös joitain leirejä, ja laskijoilla on halutessaan mahdollisuus myös kokeilla kilpailemista.

LUE LISÄÄ!

ALPPIKOULU 6

Aktiivisten harjoittelijoiden ryhmä U16-U20

Atte Penttinen

Toiminta rakentuu tavoitteellisen harjoittelun ympärille, mutta on sisällöltään AK4 ryhmää kevyempi. Ryhmä sopii junioriryhmät jo läpikäyneille nuorille, jotka haluavat jatkaa aktiivista harjoittelua ja mahdollisesti myös kilpailla esim. KIA, ES-cup tai Masters-kilpailuissa.

LUE LISÄÄ!

MASTERS-

RYHMÄT

Aikuiset

 

MAANANTAI-MASTERIT,

tasoryhmät M1-M3:

Jouni Liljander, Harri Pöytäkivi & Leena Liljander

MASTERS-FIS harraste- ja kilparyhmä:

Kimmo Liljander

KTM-P harrasteryhmä:

Tapio Turkama, Tuomas Turkama

KTM-VISSI harraste- ja kilparyhmä

masters2.png
hsc logo social share.png
AK5 kuvake.jpg
 
ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄN 21-22

Täyttämällä tämän lomakkeen ilmoittaudut sitovasti HSC:n junioriryhmiin kaudelle 2021-2022. Jos olet uusi seuratoiminnasta kiinnostunut, ja haluat lisätietoa ennen sitoutumista, käytäthän tämän lomakkeen sijaan yhteydenottolomaketta.

arrow&v

Kiitos ilmoittautumisesta!

This form no longer accepts submissions.

HIQ rullaan.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon