JUKKA LEINO

Päävalmentaja / AK4 vastuuvalmentaja

Nuorten innostunut asenne kaikkea urheilua kohtaan on parasta valmentamisessa. Kun saa ryhmän toimimaan yhdessä ja ilon kautta, niin tunnen onnistuneeni.

Helsinki Ski Clubin valmennuksen yhteinen tavoite on saada junioreille iloinen ja turvallinen ympäristö kehittyä nuorena urheilijanalkuna.

OTA YHTEYTTÄ

MARIA HELLE

AK3 vastuuvalmentaja

SAGA SORMUNEN

AK2 vastuuvalmentaja

Valmentajana olemisessa parasta on kokea yhdessä laskijoiden kanssa onnistumisia ja nähdä heidän kehittyvän.

RISTO RAVEALA

AK1 vastuuvalmentaja

Aloitin kaudella 2019-2020 AK-1 ryhmän valmentajana, ja tulevana kautena toimin ryhmän vastuuvalmentajana. Eniten pidän valmentamisessa siitä, kun niin laskija kuin valmentaja kehittyvät. Tärkeintä rinteessä on hauskanpito.

OTSO HAIKONEN

AK5 vastuuvalmentaja

Valmennusta yli 10 vuoden kokemuksella.

Tavoitteena antaa junioreille mahdollisuus kehittyä itsenäisiksi urheilijoiksi ja samalla pitää hauskaa.

HENRI SAKSMAN

AK1 valmentaja

Aloitin tällä kaudella (19/20) AK1 -ryhmän valmentajana ja kausi on ollut mahtava ja opettavainen. Parasta valmentamisessa on junioreiden onnistumisten ja kehittymisen seuraaminen.

PETTERI LUUKKONEN

valmentaja

Kokemusta valmentamisesta minulla on noin seitsemän vuotta. Olen valmentanut Kuopiossa, Jyväskylässä ja nyt HSC:ssä.

EETU MALM

valmentaja

Parasta valmentajana olemisessa on se kun näkee kehitystä tapahtuvan ja junnujen motivoituvan siitä.

TAPIO TURKAMA

valmentaja KTM-P