top of page

ANNA LAPSEN NAUTTIA TALVESTA - JA NAUTI ITSEKIN

Helsinki Ski Club yhteistyössä Vihti Ski Center tarjoavat harjoitusryhmiä aina 3-vuotiaasta senioriharrastajiin.

 

Lapset ja nuoret

Helsinki Ski Clubissa aloittavien 5-10-vuotiaiden harjoitusryhmä on Alppikoulu 1. Ryhmässä aloittavien tulee osata laskea itsenäisesti keskivaikeita rinteitä (esim. Vihdin "Kakkonen" eli päärinne) ja nousta ylös ankkurihissillä yksin tai kaverin vieressä. Ryhmä on sujuva jatke jos edellisellä kaudella on osallistunut Vihti Skin Ratalaskukouluun tai Ratakerhoon, mutta ryhmään voi tulla myös perheen kanssa lasketellessa tai hiihtokoulussa perustaidot oppittua. Voit lukea lisää Ratakoulusta ja Ratakerhosta Vihti Skin sivuilta.

11-17-vuotiaiden harrastajaryhmä HSC:ssä on Alppikoulu 5. Tähän ryhmän liittyvien odotetaan suoriutuvan laskemisesta kaikentasoisissa rinteissä ja osaavan vähintään leikkaavan käännöksen perusteet. Ryhmän toiminna pääpaino on pujotteluharjoittelussa kotirinteessä Vihti Skissä.

Aikuiset

Aikuisharrastajille, eli Mastereille, HSC tarjoaa harjoitusryhmiä aina perus rinnelaskemisesta ratalaskuun ja Masters-kilpailuihin tähtäävään harjoitteluun. Lue lisää Masters-ryhmistämme tältä sivulta.

Helsinki Ski Clubin laskijanpolku

Polku HSC.png
IMG-20200105-WA0010.jpg

Täytä alla oleva lomake, jos lapsesi on tai sinä olet kiinnostunut HSC:n harjoitusryhmistä. Olemme sinuun yhteydessä lähipäivinä.

 

Kiitos yhteydenotostasi. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

laskijanpolku

Tarvittaessa voit myös olla yhteydessä:

5-10-vuotiaat ja Masterit

Maria Helle

maria_helle@hotmail.com

040 736 4687

11-17-vuotiaat

Päävalmentaja Jukka Leino

jukka@helsinkiskiclub.fi

040 516 9339

Yhteyslomake
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
bottom of page