JUNIORIRYHMÄT & HINNAT 2022-2023

Tutustu junioriryhmien sisältöön ja hinnastoon tällä sivulla.

HUOM! Tämä on alustava suunnitelma, joka pohjautuu oletukseen tietystä ryhmäkohtaisesta laskijamäärästä sekä varainkeruun tuloksesta. Lopulliset hinnat vahvistetaan seuran vuosikokouksessa Marraskuussa.

AK1.jpg

310 €  AK1 Talvi, sis. talvikauden rinneharjoitukset Vihti Skissä

365 €  AK1 Koko kausi, sis. talvikauden rinneharjoitukset ja kesäkauden kuivaharjoitukset

35 €/pv  AK1 Leirit maksetaan erikseen osallistumisen mukaan

AK2.jpg

820 €  AK2 Koko kausi, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharj., yhden Levin leirin, viikonloppuleirit ja valmennuksen AK2-ohjelman mukaisissa kilpailuissa.

765 €  AK2 Talvi, sis. talvikauden viikkoharjoitukset, yhden Levin leirin, viikonloppuleirit ja valmennuksen AK2-ohjelman mukaisissa kilpailuissa.

500 €  AK2 Talven viikkoharjoitukset, sis. talvikauden viikkoharjoitukset ja valmennuksen AK2-ohjelman mukaisissa kilpailuissa.

AK3 kelt.jpg

1495 €  AK3 Kelt. Koko kausi, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

1400 €  AK3 Kelt. Talvi, sis. talvikauden viikkoharjoitukset, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

800 €  AK3 Kelt. Talven viikkoharjoitukset, sis. talvikauden viikkoharjoitukset ja valmennuksen kilpailuissa.

AK3 sin.jpg

1915 €  AK3 Sin. Koko kausi, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, omatoimisten treenien ohjeet, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

1380 €  AK3 Sin. Leirit, sis. Leirit, omatoimisten treenien ohjeet ja valmennuksen kilpailuissa.

995 €  AK3 Sin. Viikkoharjoitukset, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, omatoimisten treenien ohjeet ja valmennuksen kilpailuissa.

AK4 kelt.jpg

2400 €  AK4 Kelt. Koko kausi, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, omatoimisten treenien ohjeet, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

1680 €  AK4 Kelt. Leirit, sis. leirit, omatoimisten treenien ohjeet ja valmennuksen kilpailuissa.

1450 €  AK4 Kelt. Viikkoharjoitukset, sis. kesä- ja talvikauden viikkoharjoitukset, omatoimisten treenien ohjeet ja valmennuksen kilpailuissa.

AK4 sin.jpg

2950 €  AK4 Sin. Koko kausi, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, omatoimisten treenien ohjeet, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

2370 €  AK4 Sin. Leirit, sis. leirit, omatoimisten treenien ohjeet ja valmennuksen kilpailuissa.

1750 €  AK4 Sin. Viikkoharjoitukset & KIA Tourin leirit, sis. kesä- ja talvikauden viikkoharjoitukset, omatoimisten treenien ohjeet, KIA Tourin kilpailujen yhteydessä valmistavat leiripäivät ja valmennuksen kilpailuissa.

AK5.jpg

360 €  AK5 Talvi, sis. talvikauden viikkoharjoitukset.

35 €/pv  AK5 Leirit maksetaan erikseen osallistumisen mukaan.

AK6.jpg

1170 €  AK6 Koko kausi, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

1010 €  AK6 Talvi, sis. talvikauden viikkoharjoitukset, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

800 €  AK6 Leirit, sis. leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

Valitun paketin ulkopuolinen lisäleiritys:

AK1, AK2, AK5   35€/pv

AK3, AK6   40€/pv

AK4  45€/pv

Soveltuvat leirit valitaan yhdessä valmentajan kanssa!

Seuran ulkopuoliset:

AK1, AK2, AK5  50€/pv

AK3, AK6   55€/pv

AK4   60€/pv

Muiden seurojen edustajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan myös normaaleilla HSC:n ryhmien hinnastoilla. Tällöin juniorin ja huoltajan on maksettava lisäksi HSC:n jäsenmaksu.