JUNIORIRYHMÄT & HINNAT 2021-2022

Tutustu junioriryhmien sisältöön ja hinnastoon tällä sivulla.

HUOM! Tämä on alustava suunnitelma, joka pohjautuu oletukseen tietystä ryhmäkohtaisesta laskijamäärästä sekä varainkeruun tuloksesta. Lopulliset hinnat vahvistetaan seuran vuosikokouksessa.

Slide1.PNG

295 €     AK1 Talvi, sis. talvikauden rinneharjoitukset Vihti Skissä

355 €     AK1 Koko kausi, sis. talvikauden rinneharjoitukset ja kesäkauden kuivaharjoitukset

35 €/pv  AK1 Leirit maksetaan erikseen osallistumisen mukaan

Slide2.PNG

810 €     AK2 Koko kausi, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, Levin loppiaisleirin, viikonloppuleirit ja valmennuksen AK2 ohjelman mukaisissa kilpailuissa.

710 €     AK2 Talvi, sis. talvikauden viikkoharjoitukset, Levin loppiaisleirin, viikonloppuleirit ja valmennuksen AK2 ohjelman mukaisissa kilpailuissa.

450 €   AK2 Vain talviharjoitukset, sis. talvikauden viikkoharjoitukset ja valmennuksen AK2 ohjelman mukaisissa kilpailuissa.

Slide3.PNG

1440 €   AK3 Kelt. Koko kausi, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

1270 €   AK3 Kelt. Talvi, sis. talvikauden viikkoharjoitukset, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

605 €    AK3 Kelt. Vain talviharjoitukset, sis. talvikauden viikkoharjoitukset ja valmennuksen kilpailuissa.

+350 €  AK3 Kelt. Valinnaiset leirit, peruspaketin lisäksi syysloma- ja pääsiäisleirit

Slide4.PNG

1840 €   AK3 Sin. Koko kausi, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

1620 €   AK3 Sin. Talvi, sis. talvikauden viikkoharjoitukset, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

1100 €    AK3 Sin. Leirit, sis. leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

605 €    AK3 Sin. Vain talviharjoitukset, sis. talvikauden viikkoharjoitukset ja valmennuksen kilpailuissa.

Slide5.PNG

3170 €   AK4 Koko kausi, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

2200 €  AK4 KIA + viikkotreenit, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, KIA Tourin mukaiset leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

2700 €  AK4 Leirit, sis. leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

Slide6.PNG

450 €     AK5 Talvi, sis. talvikauden rinneharjoitukset Vihti Skissä.

40 €/pv  AK5 Leirit maksetaan erikseen osallistumisen mukaan.

Slide7.PNG

1125 €   AK6 Koko kausi, sis. talvi- ja kesäkausien viikkoharjoitukset, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

960 €   AK6 Talvi, sis. talvikauden viikkoharjoitukset, leirit ja valmennuksen kilpailuissa.

Kaikkien ryhmien on mahdollista osallistua lisäleiritykseen:

AK1-AK2 35€/pvä

AK3-AK6 40€/pvä

Soveltuvat leirit valitaan yhdessä valmentajan kanssa!

Seuran ulkopuoliset:

AK1-AK3, AK5-AK6 50€/pvä

AK4 60€/pvä

Muiden seurojen edustajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan myös normaaleilla HSC:n ryhmien hinnastoilla. Tällöin juniorin ja huoltajan on maksettava lisäksi HSC:n jäsenmaksu.